maanantai 14. maaliskuuta 2011

Tuhousnaattorin avoin vaalipuhe sinulle

Vaalit lähestyvät jälleen! En ole varma mitkä vaalit ovat kyseessä (oletan, että demokraattiset) mutta haluan mukaan. Tuhousnaattori lähestyykin nyt sinua uhkaavasti mutta kuitenkin lempeästi. Tässä joitakin vaaliteemojani. Jotkut niistä ovat valheita (hauska leikki: arvaa mitkä!)

Taloustilanne

Taloudella tarkoitetaan kuinka paljon rahaa voi käyttää juttuihin (kuva 1). Minä en itse tykkää köyhyydestä enkä aio sitä kokeilla. Hirveästi puhutaan tasaverosta ja progressiivisesta... progressiivisesta... Minä sanon että lopetetaan moiset haihattelut! Raha kasvaa punavuoren puissa! Tikkaat kainaloon ja nyppimään.

Kuva 1. Talous tällä hetkellä.


Ilmastonmuutos

Ratkaisuni päästöjen vähentämiseen on selkeä: tapetaan kaikki koirat. Hei, älä lopeta lukemista! Tutkimukset osoittavat, että heidän hiilitassunjälkensä on varsin suuri. Kenraali Hau Haun ja muiden rekkujen terminoimiseen voidaan käyttää esimerkiksi miellyttävästi ilmastoituja city-maastureita. Minun on hopeinen.

Energiantuotanto

Jos ylläoleva toteutuu, energiaa säästyy niin paljon, ettei tähän tarvita muutosta. Tuhousnaattori sanoo: kaksi kärpästä yhdellä mottaisulla!

Terveydenhuolto

Säästämistä tarvitaan näemmä joka paikassa. Terveydenylläpitokeskuksissa jonot pitenevät ja ihmiset ovat kiukkuisia! Yleensä kaikki säästämisongelmat ratkaistaan ulkoistamisella mutta tähän kuulemma se ei päde. Potilaiden kuskaaminen kehityismaihin, jossa hoito on halvempaa, kuulostaisi kyllä mielestäni leppoisalta ratkaisulta mutta sihteerini mielestä ei. Jätetään tämä aihe siis auki, koska Mikko on yleensä oikeassa näissä asioissa.

---

Äänestä siis minua! Mutta muista: yksi ääni ei vaikuta mihinkään, joten äänestä useasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti